Märsta Förenade stöder Wings

18 juni, 2018

Wings har ett långsiktigt samarbetsavtal med Märsta Förenade. Vi är väldigt glada, tacksamma och stolta över att Märsta Förenade stöttar Wings, säger Johan Karlsson (ordf). Det bidrar till att utveckla hela klubben, från Hockeyskola till A-lag. Märsta Förenade har funnits vid Wings sida sedan urminnes tider. Det är ovärderligt. Vi har ett konstruktivt samarbete som vi hela tiden försöker utveckla och förbättra. Du kan som medlem eller partner i Wings ge tillbaka genom att anlita eller rekommendera Märsta Förenade för transporter eller entreprenad. Som privatperson kan du också beställa grus, krossmaterial, matjord eller barkmull hem till tomten i storsäck. Läs mer om Märsta Förenade på www.marstaforenade.se. Gilla Märsta Förenade på Facebook.

Är du eller ditt företag intresserat av att stödja Wings? Kontakta gärna Wings ordförande på johan.karlsson@wingshockey.se eller Wings kansli på kansli@wingshockey.se. Det finns många alternativ och skräddarsydda lösningar för just dina behov och önskemål. I Wings nätverk av sponsorer och samarbetspartners utvecklar vi relationer och gör affärer med varandra. Som Wings samarbetspartner gör du skillnad på riktigt.

 

Ad
Ad