Talangfulla backar fortsätter i Wings

8 juni, 2018

Två skickliga backar, Sebastian Lindström och Johan Simons, har skrivit på för ytterligare en säsong i Wings.

Sebastian Lindström (-00), som spelat i Wings sedan 2015/16, gjorde under förra säsongen 29 matcher med Wings i Hockeyettan. Under säsongen spelade han också med Wings i J18 Elit och J18 Allsvenskan (25 matcher) samt i J20 Elit (6 matcher). Sebastian utvecklades mycket under förra säsongen och har varit högt upp på önskelistan hos många andra klubbar.

Johan Simons (-97) anslöt till Wings förra säsongen efter två säsonger i Mora J20 SuperElit. Johan, som är en stor och rejäl back, hann spela ett antal matcher med Wings i Hockeyettan innan han stoppades av en skada. Johan är nu rehabiliterad och laddad för en ny, skadefri säsong i Wings.

Vi ser fram emot att se både Sebastian och Johan i Wings-tröjan nästa säsong. Målet är att så snabbt som möjligt återta en plats i Hockeyettan, där Wings hör hemma.

Lagbygget pågår. Mer information kommer. Håll utkik på hemsidan.

Spelarkontakt:

Mattias Valente, head coach
mattias.valente@wingshockey.se
070 978 78 55

 

 

Ad
Ad