de Facto stöder Wings

7 maj, 2018

Wings har ingått ett nytt samarbetsavtal med de Facto yrkeskläder i Märsta/Arlandstad. Vi är väldigt glada, tacksamma och stolta över att de Facto fortsätter att hjälpa Wings, säger Johan Karlsson (ordf) i en kommentar. Det bidrar till att utveckla hela klubben, från Hockeyskola till A-lag. de Facto, med Petter Cussil i spetsen, har stöttat klubben i många år. Du kan ge tillbaka genom att handla dina profil- och yrkeskläder hos de Facto. Där finns det mesta under ett och samma tak. Läs mer om de Facto på www.defactoyrkesklader.se

Är du eller ditt företag intresserat av att stödja Wings? Kontakta gärna Wings ordförande på johan.karlsson@wingshockey.se eller Wings kansli på kansli@wingshockey.se. Det finns många alternativ och skräddarsydda lösningar för just dina behov och önskemål. I Wings nätverk av sponsorer och samarbetspartners utvecklar vi relationer och gör affärer med varandra. Vi träffas också regelbundet. Närmast stundar ett event på Solvalla för alla Wings sponsorer och samarbetspartners.

Ad