Barnens Dag lördag 5 maj

2 maj, 2018

På lördag den 5 maj kl. 10:00 -15:00 arrangerar Märsta Förenade Barnens Dag i Västerbytorp utanför Rosersberg. Alla är välkomna till denna roliga och spännande dag där man får provköra grävmaskin, 4-hjuling, minilastbil och mycket annat. Thor Monster Truck finns också på plats. Evenemanget är kostnadsfritt och det går gratisbussar från Märsta Centrum. Läs mer om Barnens Dag här

Spelare från Wings juniorlag hjälper till som parkeringsvakter och Wings svarar för försäljning av hamburgare, korv, festis, läsk, kaffe och bullar med mera. Passa på att handla, överskottet går till Wings ideella verksamhet. Wings Hockeyskola och Wings Team -10 är också på plats med en skottramp där du kan ladda bössan och skjuta pucken i mål.

Wings är glada och stolta över att få vara med och hjälpa Märsta Förenade på Barnens Dag.

Barnens Dag

Wings-More-than-Hockey

 

 

 

 

Ad
Ad