Alexander Hamberg fortsätter som målvaktstränare i Wings

1 maj, 2018

Wings har gjort klart med Alexander ”Alex” Hamberg som videocoach och målvakstränare i Wings. Hamberg kommer att ha ett övergripande ansvar för målvakterna i elitverksamheten (U16 – A-lag) och planera och leda de särskilda målvaktsträningarna.

– Vi är supernöjda med att Alex valde att fortsätta i Wings, säger Wings ordförande Johan Karlsson. Alex är en mycket kompetent målvaktstränare som passar bra in i Wings.

Alexander Hamberg har fungerat som videocoach och målvaktstränare under de senaste tre säsongerna. Alex har själv en gedigen bakgrund som målvakt på hög nivå, med erfarenhet från både SHL och Allsvenskan, Elite Prospects.

– Det känns väldigt bra att få fortsätta jobba med målvakterna i Wings, säger Alexander Hamberg. Vi satsar på att utbilda målvakterna och anpassar träningen därefter. Vi har många unga målvakter som tagit stora kliv i sin utveckling. Jag är säker på att den utvecklingen kommer att fortsätta.

Alexander Hamberg

Ad
Ad