Information Wings A-pojk (U16/U15)

20 april, 2018

Tränare, lagledare och materialförvaltare är nu på plats i Wings A-pojkorganisation (U16/U15).

Pontus Persson är huvudansvarig tränare för Wings A-pojk. Pontus är en ung, hungrig tränare som gjorde succé med Wings U16 föregående säsong.

– Vi är mycket glada att Pontus väljer att stanna och fortsätta att utvecklas som tränare i Wings, säger Thomas Eriksson, Ungdomsansvarig i Wings. Pontus, som har fått flera erbjudanden från andra håll, har under sina tre säsonger som tränare i Wings visat vilken förmåga han har att utveckla lag och spelare genom sin ambition, energi och kunskap.

Övriga tränare i Wings A-pojk inkluderar Fredrik Gaimer, som gör sin andra säsong som tränare i Wings, samt Jesper Tiselius och Rasmus Rindståhl. Samtliga tränare är fostrade i Wings och har ett stort hjärta för klubben. Fredrik och Jesper kommer vara tränare i U16 och Rasmus kommer att vara i U15 tillsammans med ytterligare en tränare som kommer knytas till U15.

Peter Sahlqvist fortsätter som lagledare i U16 och Fredrik Sidevåg fortsätter som lagledare i U15.

Den gemensamma försäsongsträningen för Wings A-pojk börjar den 2 maj och pågår till den 21 juni. Därefter är det egen träning med individuellt program under högsommaren. A-pojk återsamlas och startar upp gemensamt v 32 med fystester och isträning.

I Wings A-pojk är den individuella utvecklingen i fokus. Träningen intensifieras för att ge alla spelare bästa möjliga förutsättningar att ta nästa steg. Wings samarbete med Starzone Sports ger en extra dimension till den ordinarie träningen. Wings A-pojk kommer att ha ett nära samarbete med Wings J18 och Team 05. För kontaktuppgifter till tränare, schema och annan infromation hänvisas till lagsidorna för Wings U16 och Wings U15.

Frågor? Kontakta Thomas Eriksson (Ungdomsansvarig).

e-post: thomas.eriksson@wingshockey.se

mobil: 0701 47 83 84

Pontus Persson, huvudtränare

 

untitled 1

Fredrik Gaimer, tränare

 

Ad
Ad