SigtunaHem stöder Wings

5 april, 2018

Nyhet 2018-04-05

Wings har ingått ett avtal med SigtunaHem för säsongen 2018/19. SigtunaHem, som äger och förvaltar 4 700 lägenheter med hyresrätt och vars verksamhet kännetecknas av långsiktighet och hållbarhet, erbjuder attraktiva boenden i Sigtuna kommun. Läs mer om SigtunaHem på www.sigtunahem.se.

– Vi är väldigt glada, tacksamma och stolta över att SigtunaHem stöder Wings, säger Johan Karlsson (ordf). Det bidrar till att utveckla hela klubben, från Hockeyskola till A-lag.

Är du eller ditt företag intresserat av att stödja Wings? Kontakta gärna Wings ordförande på johan.karlsson@wingshockey.se eller Wings kansli på kansli@wingshockey.se. Det finns många alternativ och skräddarsydda lösningar för just dina behov och önskemål. I Wings nätverk av sponsorer oh samarbetspartners utvecklar vi relationer och gör affärer med varandra. Vi träffas också regelbundet. Närmast stundar ett event på Solvalla för alla Wings sponsorer och samarbetspartners. Inbjudan kommer inom kort.

SigtunaHem Logo Landscape PAN

 

Ad
Ad