Värdfamilj sökes till två spelare

3 mars, 2018

StarZone Sports söker värdfamiljer i Märsta/Sigtuna till två spelare som ingår i StarZones ”Junior2Pro” program. Avsikten är att spelarna ska träna/spela i Wings.

Spelare 1: Rens Aberson

Rens (född 03) kommer ursprungligen från Holland men har spelat dom 2 sista åren i Tyskland. Rens spelar idag i Ingolstadt och bor på internat. Rens talar flytande engelska och är van att bo hemifrån. Rens ambition är att gå i svensk skola och är väldigt motiverad att snabbt lära sig svenska.

Spelare 2: Zeteny Hadobas

Zeteny (född 03) kommer  från Ungern och spelar idag i en av dom största klubbarna i Ungern. Zeteny talar flytande engelska och har de två senaste åren varit med på flera av Starzones Camper, bland annat i Märsta. Zetenys ambition är att gå i svensk skola och är väldigt motiverad att snabbt lära sig svenska.

Är du intresserad av att vara värdfamilj till någon eller båda av dessa spelare?

Kontakta:

Thomas Eriksson

thomas@starzonesports.com

+46 701 47 83 84

Vad innebär det att vara värdfamilj? 

Ge spelaren trygghet i form av ett boende och hjälpa spelaren att anpassa sig till en ny miljö.  Spelaren behöver ett eget möblerat rum. Möblemang skall innefatta ett normalt studentboende, säng, skrivbord, stol och klädförvaring.

Se till att spelaren får frukost, mellanmål och middag. Lunch äts normalt i skolan.

Hjälpa och stötta spelaren i sociala relationer inom skola och lag samt ser till att spelaren får hjälp med transport till bortamatcher.

Visa öppenhet, omtänksamhet och förståelse: Det är en omställning för en ung spelare att flytta hemifrån.

Spelaren ska respektera och ta hänsyn till alla familjemedlemmar, följa reglerna som finns i familjen och genomföra överenskomna hushållssysslor, städa sitt eget rum samt tvätta sina kläder.

Värdfamiljen får en ersättning om 325 Euro/månad som skall täcka kostnaderna inklusive mat. Ersättningen utbetalas månadsvis i förskott direkt från spelarens föräldrar.

Kostnader för t ex kläder, privat konsumtion svarar spelaren för själv.

StarZone Sports är värdfamiljens kontakt i alla frågor.

 

Ad