J18 Allsvenskan och träningsmatch A-laget

2 mars, 2018

I helgens slutomgång i J18 Allsvenskan får Wings besök av Modo och Björklöven. Missa inte dessa matcher. I nästa vecka börjar sedan J18 SM. På söndag spelar Wings A-lag träningsmatch mot Arboga, som en del av förberedelserna inför kvalserien.

Lördag 3/3 kl 16:15 Wings vs Modo

Söndag 4/3 kl 12:40 Wings vs Björklöven

Söndag 4/3 kl 16:00 Wings vs Arboga

Wings J20 har spelat klart för den här säsongen. Wings J20 besegrade Nacka i första play-off matchen men förlorade sedan båda bortamatcherna, vilket gjorde att Nacka tog sig vidare till nästa omgång. Totalt sett har J20 gjort en mycket bra säsong där målsättningen, att ta sig till play-off, uppfylldes. Den unga ledarstaben med Niklas Lundquist och Robin Lotthagen i spetsen har redan börjat planeringen inför nästa säsong. Wings U16 har också spelat klart serien. Laget, som presterat över förväntan, kom på tredje plats i U16 Allettan och lyckades så när ta sig vidare till U16 SM efter en fin insats i regionskvalet. Även här har den unga ledarstaben med Pontus Persson i spetsen redan börjat planeringen inför nästa säsong.

Välkommen till Pinbackshallen!

wings_hudik4-1-660x408

 

Ad