Wings viktiga segrar

22 januari, 2018

Wings A-lag tog fem av sex poäng i helgen. I fredags var det en svår bortamatch mot Nyköping. Wings vann välförtjänt med 4-3 på övertid. Igår tog Wings emot Hanviken i Pinbackshallen och vann även den välförtjänt med 4-2. Stabilare defensiv och vassare avslut ger resultat. En gedigen laginsats låg bakom båda vinsterna. Pavel Brendl har tagit och får ett allt större ansvar och fortsätter att leverera. En otagbar mörsare i power play mot Nyköping följdes upp med ytterligare ett mål och en assist mot Hanviken. Nästa match för A-laget är på onsdag 24/1. Sollentuna borta. Nedsläpp 19:00. Wings tackar matchvärden SportExtra (www.sportextra.se) och CCCP Hockey (www.cccphockey.se) som svarade för priser matchlotteriet och matchens lirare i vardera lag, målvakten Alexander Jirhage i Wings och Felix Liljegren i Hanviken.

IMG_3746

Foto: JK

Wings J20 förlorade hemma mot ett svårspelat Göta/Traneberg. Ikväll 22/1 är det garanterat hett derby mot Almtuna i Gränbyhallen.  Nedsläpp 19:30.

Wings J18 tog en fin skalp i lördags genom att besegra Skellefteå med 1-0 på bortaplan i J18 Allsvenskan. I matchen mot Luleå dagen därpå orkade man inte följa upp den fina insatsen mot Skellefteå. Wings förlorade med 8-0 mot Luelå. Coach Lundmark rapporterade om en mental kollaps i tredje perioden. Tre poäng av sex möjliga på resan till Norrbotten är ändå mer än vad de flesta förväntat sig. På torsdag 24/1 tar Wings emot DIF i Pinbackshallen. Nedsläpp 19:45. Missa inte det.

Wings U16 är efter oavgjort (3-3) mot Nacka fortsatt obesegrade i U16 Allettan.

Totalt sett än bra helg för Wings alla representationslag med flera gedigna insatser och fina segrar.

IMG_3748

Foto: Gävstedt Photo.

 

Ad
Ad