Stötta Wings tillsammans med Andelskungen

18 januari, 2018

Du som är över 18 år kan tippa V75 med Andelskungen och Wings. Du har vinstchans och Wings får en provision. Det är Win-Win. Andelskungen AB (www.andelskungen.se), som ägs av Mikael Norinder (VD) och Tomas Brolin m fl, startade 2014 när man fick i uppdrag av ATG  att utveckla andelsspel på ATG-Tillsammans.

Så här funkar det:

  1. Gå in www.andelskungen.se
  2. Köp en andel i det system som är uppsatt i Wings namn och som lagts av en expert (”tipster”) som är knuten till Wings.
  3. När du klickar på den andel du vill köpa blir du länkad till inloggningssidan för ATG-Tillsammans (https://tillsammans.atg.se/start). Där loggar du in på ditt ATG-konto. Har du inget ATG-konto tar det bara någon minut att skapa. När du köper en andel dras beloppet från ditt ATG-konto. Vinster utbetalas som vanligt direkt till ditt konto av ATG.
  4. Wings får en ersättning av Andelskungen i form av en provision. Det är ditt bidrag till föreningen.

Alla transaktioner sker på atg.se och man måste ha ett ATG-konto för att kunna tippa V75 med Andelskungen och Wings. För att kunna registrera ett ATG-konto måste du vara över 18 år. Ett ATG-konto öppnas här: https://tillsammans.atg.se/start

Stor tack och lycka till!

Har du frågor?

Kontakta Jan-Erik Sundqvist (janne.sundquist@wingshockey.se) eller Henrik Larsson (henrik.larsson@wingshockey.se).

Ad
Ad