Sammanfattning av helgens hockeyfest

14 januari, 2018

J18 inledde på fredagskvällen med att vinna över Luleå med 6-4, imponerande. I dagens match mot Timrå var det helt jämnt. Wings ledde med 3-2 när Timrå lyckades kvittera i spel 6 mot 4 med bara 30 sekunder kvar av matchen. I overtime drabbades Wings av en utvisning och Timrå kunde sätta dit segerpucken i ännu ett numerärt överläge. Nästa omgång spelar Wings borta mot Skellefteå (20/1) och Luleå (21/1).

Wings U16 tog en fin skalp borta mot Södertälje. Med en härlig laganda och kämpaglöd vände man 0-3 till 4-3. Wings U16  är i allra högsta grad med och krigar i toppen av U16 Allettan.

Wings J20 ägde hemmamatchen mot Vallentuna men hamnade ändå i underläge, 0-1, 1-2 och 2-3 innan man återigen kvitterade och sedan avgjorde på övertid. Wings J20 är därmed kvar över slutspelsstrecket, en poäng före Almtuna. Närmast väntar jumbon Tumba borta (15/1, kl 19:30) och Göta Traneberg hemma (20/1, kl 16:45).

Wings A-lag åkte på en ordentlig käftsmäll, 0-5, mot Nacka, som blivit ett riktigt spöke. Wings hade med 20-5 i skott ett klart övertag i första perioden men gick ändå in i periodpaus med underläge 0-1.  Andra perioden lämnade en hel del att önska och 0-1 blev till 0-3. Tredje perioden följde samma mönster. Inget mål framåt och ytterligare två bakåt. Skottstatistiken 40-24 i Wings favör säger en hel del. Närmast väntar tre matcher på kort tid. Första Vallentuna borta (17/1 kl 19:00), sedan Nyköping borta (19/1 kl 19:00) och därefter Hanviken hemma (21/1).  Det gäller nu att ställa om och att kriga hem några poäng.

Stort tack till dagens matchvärd SportExtra (www.sportextra.se) och CCCP (www.cccphockey.se) som stod för priserna till matchlotteriet och matchens lirare i bägge lag, Nackas omutbara målvakt Lukas Olander-Ekbäck och Wings kämpe Eric Jacobsson.

IMG_3705

 

 

 

Ad
Ad