Islossning mot Hammarby

7 januari, 2018

Efter en tuff höstsäsong där Wings haft svårt att göra mål var det proppen ur mot Hammarby. Seger med 8-6 i en svängig match i Pinbackshallen där alla Wings-fans till slut fick glädjas åt en riktigt skön vinst.

IMG_3655

Wings hade hela sju målskyttar: Christian Blomqvist (2 mål), Felix Lööv, Anton Rubtsov, Eric Jacobsson, Johan Mohlin och Pavel Brendl. Wings har därmed lämnat sista platsen i tabellen. Särskilt grattis till Mohlin och Brendl som gjorde sina första mål i Wings-tröjan. Kul också att se Viktor Helander och Robin Rakell göra comeback. Nu är det en vecka till nästa match. Det är helt perfekt, inte minst för  Pavel Brendl. Att han med stigande formkurva kommer att göra fler poäng är det nog få som tvivlar på.

Christian Blomqvist utsågs matchens lirare i Wings. Här nedan tillsammans med hans motsvarighet i Hammarby, Nestor Plarsmo. Stort tack till SportExtra (www. sportextra.se) som var dagens matchvärd.

IMG_3654

Wings J18 hade premiär i J18 Allsvenskan. Det blev förlust mot  Björklöven med 1-3 och mot Modo med 4-7. På onsdag den 10/1 är det hemmapremiär och derby mot Almtuna i Pinbackshallen. Nedsläpp 19:00. Missa inte det.

Wings U16 hade igår en svår bortamatch mot serieledarna AIK i U16 Allettan. Det hindrade inte Wings från att vinna med 5-3, starkt. Wings har hemmamatch mot Täby på tisdag 9/1. Nedsläpp kl 19:45. Missa inte det!

Wings J20 har bortamatch mot Huddinge på måndag, 8/1. Nedsläpp 20:00. Häng med J20s trogna supporterskara till Björkängshallen.

 

Ad