Wings Hockey Café söker såväl timanställd som ideell extrapersonal

27 augusti, 2017

Ett jobb för dig som vill arbeta i vår nyrenoverade cafeteria på tider/dagar som passar dig. Du kan vara studerande (över 16 år), pensionär eller någon däremellan. Det är inte lönen som motiverar dig.

Cafeterians trotjänare Fredrik och ”Kakka” har beslutat sig för att göra något annat. Vi är skyldiga dem ett stort tack fär deras engagemang för klubben och, inte minst, våra barn och ungdomar under alla dessa år. Den personliga kontakten har varit ett signum. Många har hängt i cafeterian bara för att ”tjöta” lite.

Wings Hockey Café ska i grunden ha ett hälsosamt utbud som är anpassat för en aktiv livsstil. I cafeterian säljs även föreningens merchandise-produkter. Kunderna utgörs huvudsakligen av föreningens aktiva ledare och spelare, deras anhöriga/vänner samt publik. En stor del av försäljningen sker i samband med A-lagets matcher. Verksamheten i cafeterian styrs av en av styrelsen utsedd grupp/person. Cafeterian har under säsongen (augusti – april) normalt öppet alla dagar i veckan. De tider som ska bemannas av timanställd extrapersonal är normalt vardagar (måndag – fredag) 18:00 – 21:00, lördagar (09:00 – 18:00) och söndagar (09:00 – 21:00).

Din huvudsakliga arbetsuppgift är att bemanna cafeterian och ta hand om våra kunder. Det omfattar bland annat en aktiv försäljning av cafeterians sortiment, förberedning/tillagning av enklare mat och kort- och kontanthantering i det moderna, lätthanterliga kassasystemet.

Du som söker jobbet ska kunna ta initiativ och ansvar, gilla att sälja och hålla ordning och reda, vara serviceinriktad och tycka om att jobba med människor. Du måste kunna läsa och tala svenska flytande. Lön utgår, om inte annat överenskommits, enligt följande:

16 -18 år: 85 kr/tim
Över 18 år: 95 kr/tim

Mejla din ansökan till catrine.wisemark@wingshockey.se så fort som möjligt. Ansökan bör innehålla en kort beskrivning av dig själv, en enkel meritförteckning och gärna någon/några referenser.
Ange särskilt om du kan tänka dig att arbeta/hjälpa till på ideell basis, dvs utan lön.

Kontakta Catrine på ovan angiven mejladress eller telefon 070-997 92 49 om du har några frågor.

Varmt välkommen med din ansökan!

Wings har funnits över 50 år och är lokalt förankrad ishockeykultur. Klubben har sitt ursprung i Arlanda HC, som etablerades 1963. Tio år senare, 1973, slog Arlanda ihop sig med Rosersberg och bildade RA 73. Klubben bytte sedan namn till Arlanda HC och till säsongen 2007/2008 ändrades namnet till det nuvarande, Wings HC Arlanda. Pinbackshallen i Märsta är Wings hemmaborg. Pinbackshallen uppfördes 1986 och är ritad av Ralph Erskine. I anslutning till Pinbackshallen ligger även en träningshall, B-hallen. Grunden till den lades bokstavligen av föreningens medlemmar.

Wings driver en Hockeyskola, åtta ungdomslag (U9-U16), två juniorlag i regionselit, ett seniorlag i Hockeyettan och ett veteranlag (X-Wings). Wings organiserar även camper, cuper och Hockeyfritids. Wings har ett nära samarbete med Arlandagymnasiet som bedriver ett lokalt ishockeygymnasium (LIU). Wings driver också en cafeteria i Pinbackshallen. Cafeterian, som har generösa öppettider sju dagar i veckan under säsong, fungerar även som en samlingsplats för social samvaro och läxläsning.