Nytt biljett- och kassahanteringssystem med webb-försäljning

30 januari, 2017

Redan nu kan du köpa din biljett på Wings hemsida. Där kan du även beställa och betala Wings souvenirer. Med nya kassa- och betalterminaler i cafeterian och entrén blir det enklare och snabbare att betala. Till nästa säsong kan vi erbjuda ett Arenakort som kan förladdas med pengar för en säker kontantlös betalning i caféterian.

Wings lanserar och testkör det nya systemet från AXS Transticket som är Nordens största leverantör av kompletta arenasystem. Detta system, som används på många andra idrotts- och kulturarenor i landet, tillhandahålls och levereras av Origum Distribution AB.

Beställ och betala din entrébiljett redan innan du kommer till hallen. Biljetter köper du på wingshockey.ebiljett.nu. Biljetten får du levererad i mobilen Du kan också skriva ut den på ett vanligt papper. Streckkoden i mobilen eller den utskrivna entrébiljetten scannas med en handdator i expressentrén. Inpasseringen förenklas och snabbas på. Givetvis kan du även fortsättningsvis köpa din biljett på plats i hallen.

Med det nya systemet kan du på Wings hemsida även beställa och betala Wings merchandise och souvenirer. Så småningom kommer klubben även att kunna erbjuda förköp av till exempel kaffe och korv. Man kommer även att kunna beställa och betala medan matchen pågår för upphämtning i paus.

Till nästa säsong kan vi erbjuda alla spelare, övriga medlemmar i Wings, medlemmar i 2020-klubben samt alla årskorts- och sponsorkortsinnehavare ett kombinerat medlems- och Arenakort, vilket kan förladdas med pengar för blixtsnabb, kontantlös betalning i caféterian. Beloppet laddas och lagras i systemet, så ett borttappat kort innehåller i sig inget värde.

Ett nytt system av det här slaget är förenat med en inkörningsperiod för intrimning av systemets olika funktioner. Vi har därför valt att lansera det i slutet av säsongen. Vi ber om förståelse ifall det är något som inte fungera som det ska och vi tar tacksamt emot dina synpunkter till kansli@wingshockey.se

Ett stort tack till Origum som har bekostat hela projektet. Origum står också för driftkostnader och den nya IT-utrustningen i hallen. Origum producerar även alla Wingskort.

Styrelsen